У Харкові триває підготовка до Нового року: опубліковано план святкових заходів на грудень

У грудні на харків'ян чекає відкриття ялинки, відкриття резиденції Діда Мороза, а також концерт на площі новорічної ночі

У місті Харків повною мірою йде підготовка до новорічних свят. Цього місяця заплановано проведення кількох заходів. Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради з посиланням на слова головного режисера міських свят, художнього керівника театру "Мадригал" Олексія Настаченка.

Першим святковим заходом стане традиційне відкриття новорічної ялинки на головній площі міста. 19 грудня, на День святого Миколая, городяни зберуться на площі Свободи, щоб подивитися на урочисте запалення новорічної красуні. Все це супроводжуватиметься концертом та карнавалом. Початок заходу – о 17:00.

25 грудня у Харківському муніципальному культурному центрі запрацює резиденція Діда Мороза. Потрапити до нього можна буде щодня з 12:00 до 18:00. Працюватиме резиденція аж до 7 січня. Для відвідувачів вигадали безліч квестів, загадок, завдань і багато чого цікавого.

"Вхід до резиденції проходитиме через фентезі-парк, де з 25 грудня також засяють новорічні вогні, інсталяції, почнуть працювати казкові фотозони, будуть організовані розваги для дітей та дорослих", - зазначив Олексій Настаченко.

Варто зазначити, що дорослі зможуть відвідувати резиденцію Діда Мороза лише за наявності негативного ПЛР-тесту, ковід-сертифікату або довідки про перенесене захворювання.

Наступний захід пройде новорічної ночі. 31 грудня на площі Свободи відбудеться новорічне шоу, де виступатимуть різноманітні виконавці. Також цієї ночі на площі пройде дискотека, карнавал і городян чекає на появу Діда Мороза. Початок о 23:00.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, як Харків прикрасили до новорічних свят. У Мережі з'явилися фотографії казкового міста. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що цього року на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Сам тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки на площі з'явилася піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися