Новорічний Харків: як місто прикрасили до свят (ФОТО)

Харків прикрасили до Нового року

З настанням вечора Харків перетворюється з гарного міста на казковий. Яскрава ілюмінація приваблює городян зробити барвисті фото, а новорічні інсталяції підіймають святковий настрій. Видання "РЕДПОСТ" опублікувало фотографії прикрашеного до новорічних свят Харкова.

Напередодні Нового року місто поповнилося масою цікавих локацій, де можна прогулятися або навіть влаштувати фотосесію. Багато городян воліють вибирати фоном для своїх селфі світлодіодні ялинки та арку, встановлені вздовж центральної вулиці. Не залишилася поза увагою і головна ялинка міста, на якій 6 грудня запалили вогні. У соціальній мережі вже з'явилася маса фотографій, зроблених на тлі цієї новорічної красуні.

Головну вулицю міста прикрасили яскравими гірляндами, а на Сумській прямо над проїзною частиною встановили світлодіодні композиції. Подібну ілюмінацію, лише інших кольорів, встановили ще на кількох вулицях міста.

Крім того, на площі Конституції цього року встановили величезного Діда Мороза, який сидить на дитячій конячці-гойдалці. У вечірній час фігура світиться і розгойдується.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував читачів про те, що першого дня зими в центральному парку культури та відпочинку імені Горького підключили святкову ілюмінацію. У різних куточках парку було організовано тематичні зони. Крім того, вперше на центральній алеї з'явилися сяючі фігури ангелів, а поряд із центральною клумбою розмістили новорічну фотозону. Також у парку з'явилися ще п'ять новорічних ялинок. У мережі з'явилися фотографії прикрашеного ілюмінацією парку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що цього року на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Сам тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки на площі з'явилася піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися