Як у Харківській області святкуватимуть Новий рік

Міська влада склала план святкових заходів на грудень

У місті Ізюм вже підготувалися до новорічних свят та представили городянам план заходів. Про це повідомляється у пресслужбі Ізюмської міської ради.

За інформацією джерела, у новорічну ніч на Центральній площі буде організовано концертно-розважальну програму. У заході також візьме участь заслужений артист України Андрій Заліско та балет "Далькроз". Початок запланований на 00:01 1 січня.

8 січня на Центральній площі відбудеться свято Архієрейської ялинки. Для городян підготували: урочисті вітання, різдвяний вертеп, коляда від Архієрейського хору Ізюмської Єпархії, концерт "Мелодія Різдва", солодкі подарунки та частування. Початок о 14.00.

Також у пресслужбі нагадують, що 19 грудня відбудеться традиційне щорічне відкриття головної новорічної ялинки міста. Захід відбудеться на Центральній площі о 15.00.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові триває підготовка до Нового року. Опубліковано план святкових заходів на грудень. У новорічну ніч для городян організовують карнавал та дискотеку на головній площі міста. Крім того, після того, як проб'ють куранти, з'явиться Дід Мороз. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що цього року на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Сам тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки на площі з'явилася піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися