Скільки днів харків'яни відпочиватимуть у січні: календар вихідних

Загалом у січні буде 12 вихідних

Новорічні свята вже зовсім близько, а це означає, що можна починати планувати свій відпочинок на вихідні у січні 2022 року. У першому місяці наступного року харків'ян чекає 12 вихідних. З них два триденні вік-енди.

На самому початку місяця на українців чекає два невеликі вікенди по три дні. Неробочими у січні будуть субота 1 січня, неділя 2 січня та понеділок 3 січня. Потім п'ятниця 7 січня, субота 8 січня та неділя 9 січня. У четвер, 6 січня, буде скорочений день.

Наступні вихідні будуть стандартними — субота та неділя: 15 та 16 січня, 22 та 23 січня, 29 та 30 січня.

Свята у січні 2022 року:

1 січня - Новий рік;

6 січня - Святвечір;

7 січня - Різдво Христове;

14 січня - Старий Новий рік;

19 січня - Хрещення Господнє.

picture
Фото - "Коментарі" / Дмитро Романюк

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що синоптики розповіли, якою буде погода в Харкові в новорічну ніч, чи варто очікувати снігу та морозів, чи навпаки, до міста прийдуть дощі та потепління. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Сам тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки на площі з'являться піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися