Кабмін погодив призначення нового голови ХОДА

Тепер указ має підписати президент України Володимир Зеленський

Кабінет Міністрів України погодив кандидатуру Олега Синєгубова на посаду голови Харківської обласної державної адміністрації. Про це пише видання "057" з посиланням на інформацію представника Кабміну у Верховній Раді України Тараса Мельничука.

Сьогодні, 15 грудня, у своєму Telegram-каналі Тарас Мельничук повідомив про те, що уряд погодив звільнення Синєгубова з посади голови Полтавської обласної державної адміністрації та призначення його на посаду голови ХОДА.

На своїй офіційній сторінці у Facebook Синєгубов підтвердив інформацію та зазначив, що чудово розуміє всю відповідальність, що на ньому виявиться, та знає проблеми, які накопичилися у Харківській області.

"Маю позитивний досвід роботи в Полтавській ОДА, тому імплементуватиму його, враховуючи особливості Харківської області. За два роки роботи Полтавської області нашій команді вдалося зробити чимало, ми організували ефективну роботу в облдержадміністрації. Для мене важливо, щоб усі позитивні зміни збереглися", — написав Синєгубов.

Наразі указ про призначення Олега Синєгубова має підписати президент України Володимир Зеленський.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що міський голова Харкова Ігор Терехов призначив нового керівника Московського району. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові почали розслідувати можливу фальсифікацію на виборах мера. Напередодні координатор спостереження "Опори" у Харківській області Микола Зінченко звернувся до поліції із заявою про можливу фальсифікацію протоколів у двох районах міста. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися