На Харківщині закрили пункти пропуску через кордон

Державний кордон зможуть перетнути тільки українці і тільки на транспортному засобі

Сьогодні, 16 березня, з 00:00 на Харківщині та по всій Україні закрили низку пунктів пропуску через державний кордон. Про це повідомляє Східне регіональне Управління ДПСУ в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Так, на ділянці Східного регіонального управління ДПСУ в межах Харківської області тимчасово закрили такі пункти пропуску: "Піски", "Одноробівка", "Олександрівка", "Вовчанськ", "Журавлівка", "Стрілеча", "Козача Лопань".

В Харківській області продовжили функціонувати такі пункти пропуску для автомобільного сполучення: "Чугунівка", "Плетенівка", "Гоптівка". 

Слід зазначити, що на пунктах пропуску, що продовжать працювати, припинили пішохідне сполучення та рух автобусів, які здійснюють міжнародні пасажирські перевезення. Державний кордон громадяни України зможуть перетнути лише на транспортному засобі.

Планується, що тимчасова заборона триватиме до 3 квітня.

Крім того, з 00:00 17 березня припиняються міжнародні пасажирські перевезення у всіх пунктах пропуску та пунктах контролю для залізничного та повітряного сполучення. 

Громадянам, у яких з’явилися питання, що стосуються перетинання державного кордону України, пропонують звернутися до Контактного центру Державної прикордонної служби України:

0800218808 – багатоканальний номер (для безкоштовних дзвінків з мережі фіксованого та мобільного зв’язку на території України).

+38 (044) 527-63-63 – міський номер (для дзвінків із України та із за кордону згідно з тарифами відповідного оператора зв’язку).

1598 – багатоканальний номер (для безкоштовних дзвінків з мережі фіксованого зв’язку та абонентів операторів мобільного зв’язку на території України).

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харківській області прикордонники вимірюють температуру всім бажаючим потрапити в Україну.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися