У Харкові відбулися зміни у роботі громадського транспорту

Харків'ян попереджають у тимчасовій зміні руху тролейбусів та трамваїв

У Харкові на деякий час було змінено маршрут трамваїв №23 та 26 та тролейбуса №27. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

За інформацією джерела, сьогодні, 16 грудня, з 9:30 до 15:30, на ділянці від залізничної станції "Лосево" до розворотного кола "Південно-Східний" буде заборонено рух трамваїв №23 та №26. У Департаменті інфраструктури зазначили, що тимчасові незручності пов'язані з аварійним ремонтом стрілкового перекладу.

З 9:30 до 15:30 рух трамваїв №23 та №26 буде організовано наступним чином:

- №23: розворотне коло "Салтівський" - пр. Тракторобудівників - пр. Московський - залізничний "Лосево";

- №26: парк ім. Горького – вул. Весніна – вул. Матюшенко – вул. Шевченка – вул. Героїв Праці - пр. Тракторобудівників - пр. Московський - залізнична станція "Лосево".

Також 16 та 17 грудня буде змінено рух тролейбусів №27. Рух буде заборонено вул. Холодногірської та вул. Дудинській, дільниці від розворотного кола "вул. Новий Побут" до пр. Любові Малої. Причиною цього стало проведення кронування дерев.

У ці дні рух транспорту буде організовано так: пр. Дзюби – пр. Новобаварський – вул. Китаєнка - пр. Любові Малої/вул. Планова – вул. Семінарська – вул. Велика Гончарівська – вул. Конєва – вул. Благовіщенська/вул. Коцарська – пл. Благовіщенська – узвіз Соборний – вул. Університетська – пров. Спартаківський – пл. Конституції.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що найдорожчий позашляховик світу був помічений на одній із вулиць Харкова. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що синоптики попередили про погіршення погоди у Харкові та Харківській області. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися