Сніг, дощ та ожеледиця: у Харкові очікується погіршення погоди

Харків та область накриє сніг із дощем, а дороги покриються крижаною кіркою

Найближчими днями у Харкові та Харківській області відбудуться зміни у погоді. Протягом кількох днів йтиме мокрий сніг із дощем, а потім їх різко змінить снігопад. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

На дорогах прогнозують ожеледицю. Імовірний туман у ніч на 16 грудня, а також вранці. Температура повітря вдень від 0°C до 2°C, вдень від 0°C до 2°C.

За даними сайту, з п'ятниці, 17 грудня у місті та області очікується мокрий сніг із дощем. При цьому температура повітря вдень буде від -1 до 1. На ніч також стовпчик термометра покаже до -1 градуса.

У суботу, 18 грудня, на території Харкова та області синоптики також прогнозують мокрий сніг із дощем. Температура повітря, як і раніше, буде від -1 до 1 градуса вдень і вночі.

У неділю, у День святого Миколая, очікується похолодання та снігопад. Вдень стовпчик термометра покаже до 1, а вночі опуститься до -4 градусів. У давнину в цей день очікується сніг.

До речі, початок наступного робочого тижня також у Харкові та області розпочнеться зі снігопаду.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що новорічна ніч цього року може порадувати мешканців Харкова сніговою погодою. Водночас у місто прийдуть морози. На Різдво, 7 січня, у Харкові очікується снігова погода. Температура повітря при цьому буде до -12 вдень та до -15 градусів вночі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в селі Новий Бурлук, що у Куп'янському районі Харківської області, під час сильного урагану на літню жінку впало дерево. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися