Харківським школярам перенесли зимові канікули

Канікули у дітей розпочнуться раніше

У Харкові школярів відправлять на канікули раніше, ніж планували. Про це повідомляє видання РЕДПОСТ, посилаючись на інформацію директора Департаменту освіти Ольги Деменки.

За словами джерела, раніше канікули у харківських школах планували зробити з 30 грудня. Однак це станеться трохи раніше, і новорічні канікули розпочнуться з 28 грудня. Фактично останнім навчальним днем стане п'ятниця, 24 грудня, тому що наступні три дні вважаються святковими - відзначається Католицьке Різдво.

Зимові канікули у школярів триватимуть два тижні. Вже 10 січня діти знову повернуться за шкільні парти, зауважила Ольга Деменко.

Продовжувати канікули у січні не планується. Директор Департаменту освіти наголосила, що у зв'язку з карантинними обмеженнями та без того було скорочено та зміщено.

До речі, Ольга Деменко також розповіла про те, коли для харківських школярів розпочнуться літні канікули. За її словами, наприкінці навчального року діти підуть на канікули на тиждень пізніше.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що підробленою вершковою олією, яку виготовляли на Харківщині, годували дітей у школах. Керівництвом Держпродспоживслужби було ухвалено рішення про вилучення підробленого вершкового масла з обігу у навчальних закладах. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у міськраді назвали дату закінчення навчального року у школах Харкова. Раніше планувалося, що навчальний рік закінчиться 27 травня. Проте дату початку літніх канікул змістили. Докладніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися