У міськраді назвали дату закінчення навчального року у школах Харкова

Раніше планувалося, що навчальний рік закінчиться 27 травня

У зв'язку із продовженням осінніх канікул на тиждень навчальний рік у школах Харкова закінчиться 3 червня 2022 року. При цьому друга чверть підійде до завершення 29 грудня. Такою інформацією поділилася голова освітнього департаменту Харківської міськради Ольга Деменко, повідомляє Kharkiv Today.

"Щодо того, що ми продовжили канікули, я думаю, що в червні ми закінчимо навчальний рік не 27 травня, як планувалося, а закінчимо навчальний рік 3 червня. Тобто не потрібно зараз ущільнювати навчальний процес, щоб не перевантажувати дітей. Ми просто додамо один тиждень до навчального року. Просто додамо один тиждень до навчального року. 29 грудня закінчиться друга чверть", - повідомила чиновниця.

Нагадаємо, що у департаменті вирішили продовжити осінні канікули до 5 листопада, щоби вже з понеділка, 8 листопада, школярі продовжили навчатися в очному режимі. Крім того, у міському освітньому Департаменті віддали перевагу саме канікул, а не дистанційній формі навчання, оскільки вважають її "неефективною".

Раніше "Коментарі" писали, що в Україні ще в жовтні ухвалили наказ Міністерства охорони здоров'я України № 2153, згідно з яким з 8 листопада всі нещеплені від коронавірусу співробітники органів виконавчої влади та галузі освіти будуть усунені від роботи.

Зазначимо, що захворюваність на коронавірус в Харківській області минулої доби зросла на 0,59 і склала 219 132 особи. Загалом, станом на 9 листопада, у регіоні виявили 1314 нових випадків інфікування. Відомо, що за добу від наслідків коронавірусного захворювання померло 22 особи (загалом з початку пандемії - 4917), одужало 1473 пацієнти (178 431 всього).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися