Жителів Харківської області запрошують на свято Святого Миколая: програма заходу

У Балаклії городянам влаштують справжнє свято 19 грудня

У місті Балаклія, що на Харківщині, на День Святого Миколая запланували одразу кілька заходів для городян. Про це повідомляється у пресслужбі Балаклійської міської ради.

Так, 19 грудня місцевим мешканцям пропонують відвідати резиденцію Святого Миколая, де будуть різноманітні розваги, проведення майстер-класів, а також гостям роздаватимуть новорічні подарунки. Працюватиме резиденція з 12:00 до 1:30, а потім з 16:10 до 18:00.

Потім о 15:30 пройде традиційне щорічне відкриття головної новорічної ялинки міста. А ще за пів години, о 16:00, на городян чекає запуск новорічного феєрверка.

Також у пресслужбі мерії зазначили, що святкові заходи проходитимуть із дотриманням карантинних норм відповідно до вимог Міністерства охорони здоров'я України.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у грудні для харків'ян підготували велику кількість різноманітних новорічних заходів. Проте відвідати їх буде можливість не всі. Не пускатимуть на новорічні заходи людей без COVID-сертифікатів. Начальник управління превентивної діяльності ГУНП у Харківській області зазначив, що під час проведення святкових масових заходів у місті перевірятимуть наявність необхідних документів, а також дотримання масочного режиму, у харків'ян будуть співробітники поліції. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що першим святковим заходом у грудні 2021 року стане традиційне відкриття новорічної ялинки на головній площі міста. 19 грудня, на День святого Миколая, городяни зберуться на площі Свободи, щоб подивитися на урочисте запалення новорічної красуні. Все це супроводжуватиметься концертом та карнавалом. Окрім того, у Харківській мерії вже опублікували план святкових заходів на грудень. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися