«Укрзалізниця» запустить додатковий поїзд із Харкова на свята: розклад та ціни на квитки

Потяг розпочне курсувати з 24 грудня

З наступного тижня "Укрзалізниця" запускає додаткові потяги №210/209 Чернівці – Харків на святковий період. Про це повідомляє видання Depo.Харків.

Так, за інформацією джерела, поїзди запустять на період із 24 грудня до 16 січня 2022 року. Зазначається, що із Чернівців поїзд курсуватиме за парними числами з 24 по 30 грудня, а також з 2 січня по 16 січня. А їхні Харкова потяги курсуватимуть відповідно за непарними числами. Загалом шлях від початкової до кінцевої точки займає 23 години.

Згідно з розкладом, відправлення поїзда з Чернівців відбуватиметься о 14:13, а до Харкова прибуватиме поїзд о 13:21. З Харкова поїзд вирушатиме о 12:25, а прибуватиме до Чернівців о 12:30.

Також повідомляється, що ціна на квиток у плацкартному вагоні коштуватиме пасажирам 365,14 грн. А вартість проїзду у купе коштуватиме 625,39 грн.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харківській області через кілька міст п'ять днів не ходитимуть потяги. Так, у період з 15 по 20 грудня відбудуться деякі зміни у розкладі низки поїздів. "Укрзалізниця" тимчасово вносить зміни до розкладу поїздів харківського напрямку на час проведення ремонтних робіт по станції Люботин. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що з Харкова можна буде легко та швидко дістатися до Києва. З 24 грудня авіакомпанія Air Ocean шість днів на тиждень (крім суботи) запускатиме рейси між Києвом та Харковом. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися