З Харкова можна буде легко та швидко дістатися до Києва

Авіакомпанія Air Ocean запустить рейси Харків – Київ

В Україні з 24 грудня авіакомпанія Air Ocean шість днів на тиждень (крім суботи) запускатиме рейси між Києвом та Харковом. Забронювати квитки можна вже зараз. Про це розповіли на сторінці самої компанії Facebook.

Квитки коштують від 958 гривень на один бік. За вказану ціну включено 23 кг багажу та 7 кг ручної поклажі. Усього політ займає 1 годину 10 хвилин.

Інші новини:

Загальний пасажиропотік міжнародного аеропорту "Харків" у 2020 році склав 49% від торішнього результату. Зазначається, що за 2020 рік аеропорт обслужив 659 тисяч людей, а у 2019 послугами аеропорту скористалися 1,34 мільйона пасажирів. Кількість вильотів за рік досягла 3451, а це 62% від показника 2019 року, коли було 5590.

З Харкова вже можна купити квитки на потяги до Львова та Києва, які відправлятимуться з 15 по 25 грудня. Про це розповіли представники АТ "Укрзалізниця". На 15 грудня мешканцям пропонують квитки на 5 поїздів до Західної України та на 10 поїздів до Києва. На 25 грудня є квитки на 6 поїздів на захід та 10 поїздів до Києва.

⬤ Раніше "Коментарі" писали, що у Харкові відремонтують перший єгипетський літак АН-74. Зазначається, що літак прилетить уже 10 грудня. Над нею працюватимуть на потужностях державного авіаційного виробничого підприємства.

⬤ Напередодні у Харкові на 277 автобусному маршруті з'явилося оголошення, що для поїздок необхідно не лише враховувати кількість людей у салоні, а й наявність сертифікатів щодо вакцинації у пасажирів. Чи справді цей документ потрібний для проїзду у громадському транспорті міста – читайте у матеріалі.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися