У Харківській області через кілька міст п'ять днів не ходитимуть потяги

У середині грудня поїзди не ходитимуть через місто Ізюм та Балаклія

У період з 15 по 20 грудня відбудуться деякі зміни у розкладі низки поїздів. Про це повідомляє портал "Город Изюм Информационный", посилаючись на пресслужбу АТ "Укрзалізниця".

Так, за інформацією джерела, "Укрзалізниця" тимчасово вносить зміни до розкладу поїздів харківського спрямування на час проведення ремонтних робіт зі станції Люботин. Для рейсів №142/141-114/113 Львів – Бахмут та №1/2 Івано-Франківськ – Костянтинівка в обох напрямках на вказаний період буде змінено маршрут в об'їзд Харкова.

Таким чином, з 15 по 20 грудня з рейсу Львів-Бахмут-Львів будуть виключені зупинки на станціях Святогірськ, Ізюм, Балаклія, Харків, а додані зупинки на станціях Слов'янськ та Лозова.

Зазначається, що з маршруту Івано-Франківськ - Костянтинівка - Івано-Франківськ тимчасово виключено зупинки на станціях Святогірськ, Ізюм, Лиман, Слов'янський курорт, Харків, а додано зупинки на станціях Слов'янськ та Лозова.

У пресслужбі "Укрзалізниці" зазначили, що зміни стосуватимуться лише рейсів з 15 по 20 грудня, на які обмежували продаж квитків під час доопрацювання графіка.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що з Харкова можна буде легко та швидко дістатися до Києва. З 24 грудня авіакомпанія Air Ocean шість днів на тиждень (крім суботи) запускатиме рейси між Києвом і Харковом. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що Харківський аеропорт обслужив на 75% більше рейсів, ніж у листопаді 2020 року. У пресслужбі аеропорту розповіли, куди найчастіше літали харків'яни у листопаді. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися