Актуально

Головні проєкти Харківщини на 2022 рік: що нового з'явиться

Фінансування великих інфраструктурних проєктів 2022 року вже захистили у Києві

Керівник ХОДА Олександр Скакун розповів про великі проєкти Харківщини, які вже готові до реалізації у 2022 році у рамках Програми Президента України "Велике будівництво". Про це розповіли у пресслужбі ХОДА.

"Ми входимо в новий рік із багатьма планами. Президент ставить перед нами багато завдань в інфраструктурному сенсі. Я за ці 4,5 місяці захистив у Києві дуже багато інфраструктурних проєктів. І ми вже розуміємо джерела фінансування. Ми можемо твердо сказати, що на наступний рік це фінансування буде, й ці інфраструктурні проєкти будуть народжуватися в нашому регіоні", – відзначив Олександр Скакун.

Серед таких проєктів – повне оновлення Харківської обласної лікарні, що знаходиться на вул. Трінклера.

"Філософія цього проєкту – в тому, що це повинен бути такий великий лікарняний хаб, де будуть між собою з’єднані всі корпуси. Ми там хочемо побудувати великий новий корпус з майданчиком для гелікоптера, який буде з’єднаний зі старими корпусами, які також будуть відремонтовані. Також хочемо побудувати там великий центр планування сім’ї – це такий теж проривний наш проєкт, і обов’язково там буде цей центр", – сказав керівник ХОДА.

Також Олександр Скакун відзначив, що у 2022-му триватиме оновлення обласної дитячої лікарні №1 на вул. Клочківській.

"Ми дуже багато хочемо зробити інфраструктурних нових об’єктів у спорті. І націлені на "Велике будівництво" автодоріг. Ще дуже багато таких планів, які вже захищені в Києві, захищене їх фінансування. Тому до кінця наступного року ми будемо мати результат у вигляді нових інфраструктурних об’єктів, які потребує кожен житель Харківського регіону", – заявив керівник Харківської ОДА.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що в рамках "Великого будівництва" на мосту автомобільної дороги державного значення Р-78 Харків-Зміїв-Балаклея-Горохівка проводяться ремонтні роботи. Ремонт на мосту було розпочато ще у квітні поточного року. До цього його капітально не ремонтували упродовж 60 років. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися