Що збудували в Харківській області за 2021 рік за програмою Зеленського

У Харківській області за цілий рік завершили лише два об'єкти з "Великого будівництва"

У Харківській області за 2021 рік у рамках програми президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" завершили та здали в експлуатацію лише два об'єкти. Про це розповіли у Харківському антикорупційному центрі.

Загалом у поточному році в рамках програми реалізовували 13 проєктів з будівництва, реконструкції та капітального ремонту: три навчальні заклади, п'ять закладів охорони здоров'я, два заклади культури, два оздоровчі комплекси та один басейн.

На сьогодні завершили оглядовий майданчик на даху Держпрому. Облаштування майданчика коштувало 5 мільйонів, а роботи з облаштування ліфта 8 мільйонів

Також нарешті провели капітальний ремонт дитячого садка №2 у Змійові. Ще у 2019 році був укладений договір з фірмою “Технотіроль” на 11,2 млн грн. По цьому договору оплатили 10 млн грн. Після цього фірмі без торгів на додаткові роботи додали ще 5,6 млн грн. Крім того, 1,5 млн грн обійшлася меблі для закладу.

Це все, що завершили в рамках "Великого будівництва". Однак до програми увійшли наступні роботи: реконструкція дитсадка “Теремок” у Пісочині, капремонт фасаду школи №2 в Ізюмі, реконструкція лікарні у Близнюках, дві черги будівництва нового онкоцентру, реконструкція обласної травматологічної лікарні та дитячої клінічної лікарні №1, будівництво басейну у Балаклії, капітальний ремонт Лозівського міського парку культури та будівництво двох ФОКів у Люботині та Чугуєві. 

Нагадаємо, у Харкові перед Новим роком суттєво подорожчали мандарини. Ще минулого тижня мандарини можна було знайти за мінімальною ціною 27,5 грн/кг, а зараз вони коштують більш як на 2,50 грн дорожче. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися