Які автомобілі найчастіше викрадають у Харкові

Більшість автовикрадачів працюють у Харкові

В Україні серед усіх крадіжок автомобілів 51,4% припадає на Харків. Відповідну статистику за перше півріччя 2021 року опублікували на сайті Finance.UA.

Зазначається, що за вказаний період в Україні викрали 1475 автомобілів. Іншими словами, у Харкові викрали 758 машин за пів року. При цьому правоохоронці розкривають лише половину цих злочинів.

Торік половина угонів припадала на Київську область, а на Харківську лише 8,91%. Однак 2021 все перевернув і Київ взагалі опустився на четверте місце.

За даними Нацполіції та страхових фірм, у 2020 році крали найчастіше автомобілі Toyota, Lexus, Hyundai, KIA та інші. Саме зазначені марки особливо привабливі для автовикрадачів.

Інші новини з автомобілями:

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, як виглядав перший автомобіль у Харкові та хто його купив. Авто прибуло до Харкова залізницею у розібраному стані восени разом із механіками з Кельна, які знову його зібрали та протестували за межами міста. На той час у місті не було створено правил їзди, не було номерних знаків і навіть пального, щоб заправити транспортний засіб. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

По вулицях Харкова колесив найдорожчий серійний кросовер у світі – Rolls-Royce Cullinan. За словами джерела, вартість такого автомобіля стартує від 12 млн гривень. Городяни помітили елітний кросовер проїжджають повз хрущовок ґрунтовою дорогою, з боків якої видніються залишки сміття. Фотографія була опублікована на сторінці в одній з автомобільних груп Харкова в Instagram.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися