У Харківській області планують закрити школу, в якій навчається лише один учень

У школі є лише один клас, у якому навчається один учень

У 2022 році у Зміївській громаді припинить своє існування Задонецька школа, учнем якої є лише одна людина. Про це повідомляє міський голова Змієва Павло Голодніков в ефірі "Українського радіо Харків".

За словами Голоднікова, під час чергової сесії обговорювалося питання щодо закриття Задонецької школи, яка є філією Зміївського ліцею №1. Наразі це питання розглядається. Зазначається, що всі діти вже давно перейшли до ліцею, до якого, до речі, є підвіз автобусом, а в цій школі залишився лише один учень.

Також Голодніков наголосив, що у селі Красна Поляна, що у Зміївському районі Харківської області, є ще одна малокомплектна школа. У ній зараз навчається 24 учні. Проте про її закриття поки що не йдеться. У 2022 році вона продовжить роботи у звичайному режимі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що харківським школярам перенесли зимові канікули. Раніше канікули у харківських школах планували зробити з 30 грудня. Однак це станеться трохи раніше. Вже 10 січня діти знову повернуться за шкільні парти. Продовжувати канікули у січні не планують. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що підробленою вершковою олією, яку виготовляли на Харківщині, годували дітей у кількох школах. Виробник використав замість жирів тваринного походження рослинні жири, що є фальсифікацією продукції та порушенням чинного законодавства Керівництвом Держпродспоживслужби було прийнято рішення про вилучення підробленого вершкового масла з обороту у навчальних закладах. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися