Як у новорічну ніч працюватиме метро у Харкові

Роботу метро буде продовжено на Новий рік

У новорічну ніч у Харкові відбудуться зміни у роботі метро. У пресслужбі Харківської міської ради повідомили, що метрополітен збільшить години роботи на свято.

Так, за інформацією джерела, у ніч на 1 січня у метро в Харкові працюватиме до 3:00. У Департаменті інфраструктури зазначили, що додатково на новорічну ніч буде розроблено графіки руху трамвайних, тролейбусних та автобусних маршрутів комунальної форми власності від станцій метрополітену за основними напрямками до 4:00 1 січня.

Крім того, у пресслужбі наголосили, що у ніч на 1 січня забезпечити роботу пасажирського автотранспорту від станцій метро до 4:00 пропонуватимуть харківським автоперевізникам.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що синоптики озвучили новий прогноз на новорічну ніч у Харкові. За їхніми прогнозами, цьогорічна святкова ніч може порадувати мешканців Харкова сніговою погодою. Водночас у місто прийдуть морози. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що цього року на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Сам тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки, на площі з'явилася піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися