У прогнозі погоди на новорічну ніч у Харкові відбулися зміни

Синоптики озвучили новий прогноз на новорічну ніч у Харкові

Новорічна ніч цього року може порадувати мешканців Харкова сніговою погодою. Водночас у місто прийдуть морози. Про це повідомляється на сайті Gismeteo.

За прогнозом синоптиків, у новорічну ніч температура повітря опуститься до -13 градусів. 31 грудня погода буде похмурою та температура повітря вдень досягне -9 градусів. 1 січня у місті йтиме сніг.

Нагадаємо, раніше синоптики зазначали, що температура повітря на Новий рік буде до -2 градусів. При цьому снігу не очікується.

Наголошується, що сніг накриє Харків уже зовсім скоро. За прогнозом, з 21 грудня у місті буде снігова погода. У середньому, температура повітря вдень буде до -12 градусів. До ночі - до -15...-17 градусів.

З 1 по 12 січня харків'ян також радуватиме сніг. Синоптики повідомляють, що сильний снігопад очікується у місті 4 січня. Стовпчик термометра опуститься у цей день до -6 вдень та до -8 вночі.

На Різдво, 7 січня, у Харкові очікується снігова погода. Температура повітря при цьому буде до -12 вдень та до -15 градусів вночі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у місті Харків повною мірою йде підготовка до новорічних свят. Цього місяця заплановано проведення кількох заходів – відкриття ялинки, відкриття резиденції Діда Мороза, а також концерт на площі новорічної ночі. У мерії опублікували докладний план заходів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що цього року на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Сам тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки на площі з'явилася піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://www.gismeteo.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися