Як у Харкові працюватиме пошта на новорічні свята

Відділення пошти буде закрито два дні

Під час новорічно-різдвяних свят у роботі Нової пошти у Харкові відбудуться зміни. Оновлений графік роботи було опубліковано на офіційному сайті компанії.

Зазначається, що 25 грудня, коли в країні святкують католицьке Різдво та українців цей день у календарі скасування як вихідний, Нова пошта працюватиме за своїм звичайним розкладом.

У понеділок, 27 грудня, який також є офіційним вихідним в Україні, Нова пошта також працюватиме у звичайному режимі.

31 грудня відділення Нової пошти працюватимуть за графіком суботи (може відрізнятися залежно від відділення)

Потім 1 та 7 січня відділення та кур'єри не працюватимуть. Завантаження посилок у поштомати також не відбуватиметься цими днями, проте заздалегідь завантажені посилки харків'яни отримати зможуть.

3 січня у відділеннях буде скорочений день. Зазначається, що цього дня відділення працюватимуть за графіком неділі (може відрізнятись залежно від відділення).

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що новорічні свята вже зовсім близько, а це означає, що можна розпочинати планувати свій відпочинок на вихідні у січні 2022 року. Журналісти сайту "Коментарі" опублікували календар вихідних на січень 2022 року. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що синоптики озвучили новий прогноз на новорічну ніч у Харкові. За їхніми прогнозами, цьогорічна святкова ніч може порадувати мешканців Харкова сніговою погодою. Водночас у місто прийдуть морози. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://novaposhta.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися