На Харківщині з'явилася нова новорічна локація (ФОТО)

На одній із вулиць встановили новорічні інсталяції та запалили ілюмінацію

У місті Лозова, що на Харківщині, продовжують підготовку у Новому році. До новорічних локацій тепер додалася ще одна. Вона розташована біля Лозівського міського Палацу культури. Про це повідомляється у пресслужбі міської ради.

Концепцію святкового оформлення до новорічних і різдвяних свят працівники Лозовського міського Палацу культури розробили самотужки. Внаслідок цього на фасаді Палацу культури з'явилася нова святкова атрибутика. На колонах фасаду також було розвішано гірлянди. Вхід був прикрашений гірляндою водоспадом.

picture

На прилеглій території встановили вісім невеликих ялинок, які надвечір підсвічуються та одну у формі вифлеємської зірки. У висоту розмір сягає 4,5 метри. Кущі та ялинки також були прикрашені новорічними гірляндами. Така новорічна локація може стати чудовим тлом для святкових фото.

picture

До речі, ДК прикрасили не лише зовні, а й всередині. Сходи та стіни прикрасили дощем та гірляндами. У холі встановили інсталяцію "2022", що світиться, і штучні ялинки.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що одна з вулиць Харкова поповнилася новими святковими інсталяціями, які зможуть стати чудовою фотозоною. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що напередодні Нового року місто поповнилося масою цікавих локацій, де можна прогулятися або навіть влаштувати фотосесію. Багато городян воліють вибирати фоном для своїх селфі світлодіодні ялинки та арку, встановлені вздовж центральної вулиці. Не залишилася поза увагою і головна ялинка міста, де 6 грудня запалили вогні. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися