В харківському зоопарку показали, як святкують день народження орангутана Жори

Орангутану Жорі подарували іграшку для розвитку інтелекту

Сьогодні, 16 березня, в харківському зоопарку святкують День народження орангутана Жори. Про це повідомляє прес-служба зоопарку в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Це 13 День народження Жори, але перший, який він зустрів у Харкові. Орангутанг разом з подругою Флорою приїхав у липні минулого року із  Франції. 

В зоопарку  розповіли, що довго думали над подарунком для орангутана. Вибір зробили, зважаючи на вік, характер і захоплення Жори. Так, враховуючи те, що Жора хоч і не посидючий, але коли його щось зацікавить, він буде проводити час дуже вдумливо, в зоопарку вирішили подарувати орангутану конструкцію-головоломку, яка сприяє розвитку інтелекту.

А от Флора привітала свого друга по жіночому - поцілунками і обіймами.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові ворон, який вміє говорити, відзначив День народження. Карлуша відсвяткував свій 15 День народження. Його в зоопарк принесли відвідувачі, коли він був пташеням. Спеціально розмовляти ворона ніхто не вчив. Перебуваючи в зоопарку серед людей, Карлуша швидко схоплював звуки, повторював те, що чув. Спочатку він голосно видавав нечіткі звуки, потім став вимовляти своє ім'я "Карл", а потім і "Давай-давай".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися