Проїзд заборонено: у Харкові на тиждень перекрили ділянку дороги

Рух транспорту перекритою ділянкою буде заборонено до 31 грудня

У Харкові перед новорічними святами перекрили ділянку дороги на вулиці Ігоря Муратова. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

За інформацією джерела, починаючи відсьогодні, 24 грудня рух транспорту на ділянці від вулиці Башкирської до Юннатів буде заборонено для проїзду транспорту.

У Департаменті інфраструктури зазначають, що тимчасові незручності пов'язані з усуненням дефекту на магістральному трубопроводі. Ця ділянка дороги буде знову відкрита для руху транспорту 31 грудня о 17:00.

Також у пресслужбі зазначили, що зараз об'їзд закритої ділянки здійснюється прилеглими вулицями: Башкирською, Огаревською, Юннатів та іншими.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що лоукостер Wizz Air скасував більш ніж 80 європейських рейсів. З розкладу також зникли авіаквитки одразу на кілька маршрутів з України. Один із них – з Харкова. Проте у розкладі можливі зміни. Тобто, деякі скасовані рейси Wizz Air може повернути або навпаки скасувати нові. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що мешканців Харкова кличуть на святковий концерт та дискотеку у новорічну ніч. 31 грудня з другої половини дня на харків'ян чекає святкова програма у парку. Цього дня відбуватимуться виступи гуртів "Льюїс Керолл" та "Brighttonе", відбудеться лаунж-концерт Ганни Касьянової, а також заплановане піротехнічне шоу. Далі пройде новорічна дискотея, в ході якої розігруватимуть призи. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися