Справжня казка: як виглядає увечері новорічний Харків (ВІДЕО)

У Мережі опублікували відео вечірнього Харкова з висоти пташиного польоту

З настанням вечора Харків перетворюється на справжню новорічну казку. У місті запалюють ілюмінацію і чи не кожна вулиця перетворюється на святкову фотозону. На YouTube-каналі "ВСЕ обо ВСЕМ" опублікували відео, в якому показали, як виглядає новорічний Харків ввечері з висоти.

Автор у своєму ролику показав новорічні локації на площі Конституції, площі Свободи, на вулиці Сумській, Південному залізничному вокзалі, міському парку імені Шевченка, Центральному парку імені Горького, а також багато інших місць, прикрашених до Нового року.

"Новорічний Харків 2022, до чого ж ти гарний. Ви повинні побачити, як гарно прикрасили Харків, які казкові новорічні інсталяції розташовані по всьому місту, найвищу новорічну ялинку, як казково перетворилися парки до Нового року, новорічний Південний залізничний вокзал", - пише автор відео в описі.

У коментарях під роликом городяни зазначили, що цього року місто справді перетворили на казку. Завдяки тому, що весь Харків надвечір починає "блищати" та "блимати", у мешканців міста з'являється новорічний настрій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові на стані міськради з'явилася фотозона з рухомими фігурками Санта-Клаусів, оленів і фей. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що цього року на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки, на площі з'явилася піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися