Вантажним авто буде заборонено в'їзд до Харкова: дата та час

Причиною заборони на в'їзд вантажних авто стало погіршення погодних умов

У Харків на деякий час заборонять в'їзд вантажних автомобілів. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

За інформацією джерела, транзитний рух через територію міста Харкова, а також рух вантажних автомобілів, маса яких перевищує 8 тонн, буде заборонено сьогодні, 28 грудня, о 16:00.

Як розповіли у Департаменті інфраструктури, причиною заборони на в'їзд вантажних авто стало погіршення погодних умов. Виникла необхідність організації проведення робіт із прибирання снігу на вулично-дорожній мережі із залученням габаритної техніки.

Зазначається, що вантажний транспорт знову зможе здійснювати в'їзд до Харкова після закінчення робіт із прибирання вулично-дорожньої мережі міста від снігу. Точного часу у пресслужбі не позначили.

До речі, сьогодні у Харкові та Харківській області очікується ускладнення погодних умов. Синоптики зазначають, що місто та область накриє активний південний циклон. Згідно з прогнозом, сьогодні, 28 грудня, у Харкові та Харківській області очікуються хуртовини та снігові замети, а на дорогах ожеледиця. Вранці та ввечері місто та область огорне густий туман, видимість 200-500 метрів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харківській області на засніженій трасі перекинулося авто. Було встановлено, що водій не впорався з керуванням. У пресслужбі ДСНС опублікували фотографії з місця аварії. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у центрі Харкова заборонять паркування для автомобілів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися