У Харкові оригінально прикрасили трамвай до Нового року (ВІДЕО)

Святковим оформленням займалася водій трамвая

До Нового року залишилося лише кілька днів. Вулиці Харкова вже встигли перетворити на справжню новорічну казку цього року. Не залишається осторонь і транспорт. Водій трамвая №27 (Салтівська-Новожанове) з номером "4547" вирішила подарувати пасажирам ще більше новорічного настрою та прикрасила міський потяг до свята самостійно. Про це пише видання РЕДПОСТ.

Дівчина розмалювала трамвай фарбами, зобразивши новорічні персонажі. Крім того, на склі транспорту з'явилися засніжені будиночки та сніжинки, які водій також намалювала сама. За її словами, своє творіння їй доводиться підправляти чи не щодня, бо перебувають пасажири, які просто стирають її малюнки. Проте більшість пасажирів все ж таки дуже задоволені новорічним декором у трамваї, адже він, за задумом автора, насправді додає їм новорічного настрою.

Наголошується, що брав участь в оформленні трамвая до свята та кондуктор трамвая. Разом із водієм вони розвісили по салону гірлянди та прикрасили його новорічною мішурою. На це пішло приблизно два тижні, тому що підбирався декор за всіма правилами безпеки. Крім того, водій підкреслила, що перед тим, як вивести прикрашений трамвай на маршрут, вона прикрашала його до ночі. Дівчина каже, що це того вартувало, адже компліментів від пасажирів вона почула величезну кількість.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що у Харкові один із пасажирських вагонів Т6А5 був прикрашений до Нового року з ініціативи співробітників Салтівського депо. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Мережі показали, як виглядає прикрашений до новорічних свят вечірній Харків. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися