Харковом їздить різдвяний трамвай (ФОТО)

У Салтівському депо з ініціативи співробітників до Нового року оформили один із пасажирських вагонів

Жителі Харкова продовжують створювати новорічний настрій у місті. Тепер, крім святково прикрашених вулиць, є ще й "новорічний" трамвай, який відповідно оформили всередині. Про це повідомляється на сторінці "Харків - куди б сходити" у Facebook.

Джерело зазначає, що один із пасажирських вагонів Т6А5 був прикрашений до Нового року з ініціативи співробітників Салтівського депо. Вагон закріплений за 27 маршрутом.

Усередині вагон оздобили класичними жовтими гірляндами, які розвісили на вікнах. Також співробітники депо додали до новорічного інтер'єру різні малюнки, які тепер прикрашають двері та вікна різдвяного трамвая.

picture

Фото - akirich

Різдвяний трамвай у такому оформленні їздить містом з ранку до вечора. Проте "впіймати" його - завдання не з легких. Оскільки його маршрут дуже довгий і займає багато часу (приблизно півтори години в одному напрямку).

picture

Фото - akirich

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував про те, що до новорічних свят Харків перетворили на справжню казку. Яскрава ілюмінація манить городян зробити барвисті фото, а новорічні інсталяції піднімають святковий настрій. Крім того, напередодні Нового року місто поповнилося масою цікавих локацій, де можна прогулятися або навіть влаштувати фотосесію. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що цього року на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Сам тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки на площі з'явилася піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися