Власники «Картки харків'янина» отримають ще один привілей

Вже завтра всі володарі "X-card" отримають ще один бонус

Жителі Харкова, які мають "Картку харків'янина", зможуть безплатно відвідувати історичний музей імені М. Ф. Вінниця. Про це повідомляє видання Status QUO з посиланням на інформацію пресслужби музею.

Так, за словами джерела, з 12 по 23 січня харків'яни зможуть відвідувати музей і мати вільний доступ до всіх виставок, що проходять у ньому, пред'явивши на вході свою "Картку харків'янина", а також документ, що засвідчує особу. На цей момент у музеї проводиться 8 різних виставок.

Наголошується, що відвідувачам необхідно мати при собі необхідні ковід-документи. Вхід для гостей старше 18 років здійснюється на умовах covid free ("жовтий" або "зелений") COVID-сертифікат/негативний ПЛР або експрес-тест/сертифікат про одужання від COVID-19.

Для довідки: "Картка харків'янина" – це унікальний соціальний проєкт. Наявність "X-card" дає можливість мешканцям Харкова отримувати різні знижки у супермаркетах, кінотеатрах, у громадському транспорті тощо. Також деякі заклади власники "карти" можуть відвідувати безплатно.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що власники "Карти харків'янина" тепер можуть отримувати ще одну знижку. У Харківській міській раді розповіли, що до програми долучилася ще одна торговельна мережа. Тому власники "X-card" зможуть купувати товари за знижками. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, як правильно оформити електронну "Картку харків'янина". Анкети на оформлення карток вже доступні для харків'ян, а "Х-card" можна буде скористатися за допомогою мобільного додатка. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися