Харків'ян запрошують на цікаву виставку: вхід безплатний

Виставка триватиме до 23 січня

Цього тижня у Харкові відкрилася виставка "Натхнення душі", на якій представлені картини, зроблені з різних матеріалів і навіть зі шкіри. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

Харківський творчий клуб рукоділля "Натхнення" відкрив свою чергову виставку та запрошує харків'ян відвідати виставкову залу та подивитися на незвичайні картини. Зазначається, що деякі картини вишиті бісером, деякі - стрічками, хрестиком, гладдю, мікровишивкою тощо. Крім того, гостям представлять колекції ляльок, а також картини зі шкіри.

У неділю, 16 січня, харків'яни матимуть змогу познайомитися з авторами робіт. Цього дня, як повідомляє ХОДА, пройде урочиста зустріч із майстрами. Початок запланований на 12:00.

Завітати на виставку можна з вівторка по неділю з 11:00 до 19:00 за адресою: вул. Сумська, 25 (праве крило ХНАТОБ). Вхід вільний.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що у місті проводиться цікава виставка мобільної фотографії "Захід сонця, як і щодня, особливий". Автори представлять свої роботи, зроблені ними під час карантину на мобільний телефон. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що протягом січня 2022 року вхід до Харківського зоопарку буде безплатним для всіх гостей. У зоосаду вирішили продовжити акцію до 1 лютого. Проте варто зазначити, що відвідувати зоопарк зможуть лише ті, хто має необхідні ковід-документи. Ці документи у всіх перевіряють на вході. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися