На Харківщині інтернат закуповує яйця за космічною ціною

Інтернат у Харківській області б'є рекорди за цінами на продукти

У Харківській області психоневрологічний інтернат закупить яєць майже на 105 тисяч гривень, при цьому десяток коштуватиме 49,9 гривні. Про це розповіли у Харківському антикорупційному центрі (ХАЦ), посилаючись на систему публічних закупівель "Prozorro".

Загалом інтернат придбає 21 тисячу яєць за ціною 4,99 гривні за одиницю у ФОП Бобро Вікторії В'ячеславівни. Це рекордна ціна для бюджетних закладів на Харківщині.

При цьому у цього ж ФОП закуповує яйця.   КЗ "Харківський професійний коледж спортивного профілю", але вони платять лише 37,9 гривні за десяток.

"Крім того, КЗ “Харківський науковий ліцей-інтернат “Обдарованність” уклав угоду з ФОП Бобро щодо придбання яєць за ціною 43,8 грн за десяток. Для порівняння, КП “Харківські теплові мережі” купують яйця с0 за ціною 36 грн за десяток. Панютино знаходиться на території Лозівської міськради. У цій міськраді яйця купують по, 3.15 грн за штуку.  “Обласний туберкульозний санаторій “РІПКИ” купує яйця по 35 грн за десяток. І подібних прикладів багато", - написали в ХАЦ.

Інші новини:

Нагадаємо Данило Привалов (син померлого і вже колишнього мера Харкова Геннадія Кернеса) став співзасновником ТОВ "Банківська гарантія". При цьому партнером Данила є засновник ТОВ "Фінансова компанія "Платіжний центр" Євген Думчев. Докладніше читайте на "Коментарях".  

У Харкові за переплачені ТОВ "Горпром" гроші купили автомобіль Audi Q8, на якому тепер катається директор "Горпрому" та депутат Харківської міської ради від ОПЗЖ Ігор Шрам. При цьому прокуратура підозрює Ігоря, що він створив організацію для незаконного збагачення. Приміром, місто переплатило за роботи 9,28 мільйона гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися