Як власники "Картки харків'янина" можуть заощадити на стоянці (Відеоінструкція)

Харків'янам, які володіють "X-card", став доступний ще один бонус

До численних знижок, які можуть отримувати власники "Карти харків'янина", додався ще один бонус. Тепер за допомогою X-card можна буде заощадити на стоянці. Про це повідомляє видання "Харківські вісті".

Як зазначає джерело, у мобільному додатку "Е-парковка" є абонементи на 30, 60 або 90 днів. За вказівкою наявності "Картки харків'янина" користувач отримує двовідсоткову знижку на покупку абонементу. Для цього необхідно просканувати Qr-код.

У випадку, якщо у вас вже чинний абонемент, отримати знижку за допомогою своєї X-card можна буде після закінчення його терміну дії. При оформленні нового абонементу слід зазначити наявність у вас "Карти харків'янина".

Детальна відеоінструкція:


Для довідки: "Картка харків'янина" або "X-card" – це унікальний соціальний проєкт у місті Харків. За наявності цієї карти городяни можуть отримувати різноманітні знижки у магазинах, транспорті, кінотеатрах, музеях та інших місцях.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що до 23 січня 2022 року включно городяни, які мають "Картку харків'янина", можуть абсолютно безплатно відвідувати музей імені М. Ф. Сумцова і мати вільний доступ абсолютно до всіх, хто в ньому проходить. виставок. У музеї зазначають, що вхід можливий лише за наявності всіх необхідних ковід-документів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що "Картку харків'янина" тепер можна отримати у ЦНАПах. Для отримання "X-card" городянам не знадобиться додаткова реєстрація. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися