Голосування за найкраще місто України 2022: на якому місці Харків

Зараз Харків знаходиться у трійці найкращих

У січні 2022 року було оновлено голосування за найкраще місто України. Кожен бажаючий може залишити свій голос, щоб підтримати рідне місто та підняти його у рейтингу. Про це повідомляє сайт MistoUa.

За даними джерела, з початком 2022 року голосування було розпочато наново. На сьогодні Харків посідає третю позицію у рейтингу з 50 міст України. За нього вже встигли віддати свої голоси понад 3500 людей. Обганяє Харків Павлоград із результатом 3827 голосів та Луцьк, який зараз займає першу позицію з результатом 4097 голосів.

Перша п'ятірка найкращих міст на думку українців виглядає так:

1 місце – Луцьк:

2 місце – Павлоград;

3 місце – Харків;

4 місце – Запоріжжя;

5 місце – Кам'янець-Подільський.

Варто відзначити, що у конкурсі беруть участь здебільшого жителі України. Залишити свій голос на сайті дуже просто – достатньо натиснути на "Голосувати". До речі, віддати свій голос можна лише один раз на добу.

picture

Нагадаємо, що у грудні минулого року підбили підсумки голосування за найкраще місто України. Згідно з результатами, на першому місці опинилося місто Миколаїв. За нього віддали свої голоси понад 52 тисячі людей. Харків опинився на другій позиції з результатом майже 34 тисяч голосів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що харківська ялинка не змогла потрапити до ТОП-5 найкращих новорічних ялинок на думку українців. Згідно з результатами голосування, харківська новорічна красуня опинилася на шостому місці. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися