Голосування за найкраще місто України добігає кінця: на якому місці Харків

Харків увійшов до ТОП-3 найкращих міст України

Завтра на сайті "Місто України" підбиватимуть підсумки голосування за найкраще місто України. Залишити свій голос за найпривабливіше і комфортне для життя місто могли всі охочі. Харків у цьому рейтингу опинився у першій трійці лідерів.

На сьогодні за Харків віддали свої голоси майже 34 тисячі людей. Завдяки цьому місто посідає у рейтингу друге місце, як і на початку поточного місяця. На лідируючій позиції у цих перегонах опинився Івано-Франківськ. Понад 52 тисячі людей проголосували за нього, як за найкраще місто в країні.

На третьому місці зараз знаходиться Мелітополь, який, до речі, ще на початку грудня був на четвертій позиції в рейтингу. Столиця не увійшла навіть до ТОП-20 найкращих міст. На сьогодні Київ знаходиться на 28 місці з результатом 806 голосів.

"Місто України" - це проєкт всеукраїнського масштабу, організований з метою підтримки національного розвитку та поколінь та збереження культурно-історичної спадщини української державності. Найкращі міста визначаються методами голосування. У конкурсі беруть участь здебільшого жителі України. Залишити свій голос на сайті дуже просто – достатньо натиснути на "Голосувати". До речі, віддати свій голос можна лише один раз на добу.

picture

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у грудні 2021 року відбувається голосування за найкращу ялинку України. Кожен бажаючий може залишити свій голос за ту новорічну красуню, яку вважає найкрасивішою і незвичайною. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що харківський спортсмен потрапив до рейтингу Forbes. До рейтингу увійшли 30 осіб, вік яких до 30 років і досягли значних успіхів у різних сферах. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися