Резонансне ДТП на Гагаріна: харківському мажору не можуть знайти суддю

Як відбувається слухання справи Миколи Харківського

У Харкові триває суд над 16-річним Миколою Харківським, який спровокував резонансну ДТП на проспекті Гагаріна. Спочатку справу мала вести Тетяна Янцовська, яка раніше вже судила Миколу і тоді хлопець відбувся легким умовним терміном, проте жінка взяла самовідвід. Подробиці розповіли у Червонозаводському районному суді Харкова.

Після відведення Тетяни до справи прикріпили нову суддю Юлію Сіренко, проте вона захворіла. Тепер розглядати справу про продовження терміну запобіжного заходу Миколі Харківському має суддя Ірина Благая вже 19 січня. Само собою на продовженні наполягає прокуратура.

Контекст:

Ввечері 26 жовтня суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох із тяжкими травмами доставляли до лікарні. За кермом автомобіля був 16-річний Миколай Харківський, що вже підтвердила експертиза.

У Харкові фахівці провели молекулярно-генетичну експертизу у справі про резонансну ДТП на проспекті Гагаріна. Як і очікувалося, за кермом був 16-річний Микола Харківський. Експертиза показала, що на фронтальній подушці безпеки автомобіля Infinity була саме ДНК Миколи Харківського. Іншими словами, тепер можна впевнено сказати, що за кермом автомобіля був саме підліток і ніхто інший.

Харківський бізнесмен Юрій Сапронов зустрівся з постраждалими у ДТП на проспекті Гагаріна і заявив, що він та інші бізнесмени робитимуть усе можливе, щоб Миколі Харківському надали максимальний тюремний термін. Він зазначив, що, окрім нього, у проєкт вкладаються Гарік Корогодський, Олександр Давтян, Валерій Дема, Володимир Скоробагач, Масі Найєм, Ігор Когут, Сергій Хорошайлов і Юрій Губанков.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися