У харківському метро відбулися зміни з оплатою проїзду: що це означає

Харків'ян попереджають про тимчасові незручності

Відсьогодні у метро Харкова можуть не працювати валідатори. Про це повідомили у Telegram-каналі Харківського метрополітену.

За словами джерела, з 18 січня можливе тимчасове неспрацювання функції оплати проїзду за допомогою мобільних пристроїв у валідаторах системи "Електронний білет".

"Відповідно до листа інвестора щодо впровадження автоматизованої системи з оплати проїзду "Електронний квиток" у міському електротранспорті ТОВ "ФК "Платіжний центр" від 14.01.2022р. за №14-01/22-01, з 18 січня можливе тимчасове неспрацювання функції оплати проїзду за допомогою мобільних пристроїв на станціях Харківського метрополітену у валідаторах системи "Електронний квиток"", - йдеться у повідомленні.

Також наголошується, що безготівкова оплата буде проводитись за допомогою банківської картки з функцією NFC.

У пресслужбі вибачилися за тимчасові незручності та попросили харків'ян поставитися з розумінням до ситуації.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що харківські поліціянти вважають, що будівництво електродепо на Олексіївці перебуває під загрозою. На їх думку, там зараз не можна збудувати електродепо третьої лінії метрополітену. На це є причини. Докладніше про це ви можете дізнатися у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові не планують підвищувати вартість проїзду у метро. Таким чином вона залишиться на позначці у вісім гривень. Про це розповів мер міста Ігор Терехов після нещодавніх подій із метрополітеном у Києві. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://t.me/kh_metro
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися