"Картка харків'янина" розширює мережу партнерів

У програмі лояльності проєкту «Картка харків'янина» вже беруть участь 120 компаній, установ і фірм

Унікальний проєкт "Карта харків'янина" продовжують розвивати. Зараз ведуться переговори зі ще 50 партнерами, які готові приєднатися до проєкту та давати городянам знижки. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

За словами джерела, зараз у проєкті беру участь 120 харківських компаній/фірм/установ. Незабаром ще 50 можуть стати учасниками цього проєкту та харків'яни зможуть отримувати ще більше приємних знижок на різні товари та послуги.

Серед тих, хто вже приєднався до програми "Х-card", супермаркети, спортзали, заправки, аптеки, заклади громадського харчування, квест-кімнати тощо.

Зазначається, що на сьогодні володарями Карти харків'янина є 340 тисяч городян. Оформити картку може кожен охочий. Для цього необхідно скористатися додатком "Мій Харків" або ж звернутися до центру надання адміністративних послуг.

Нагадаємо, віднедавна власники "Карти харків'янина" можуть заощаджувати на стоянці. У мобільному додатку "Е-парковка" є абонементи на 30, 60 або 90 днів. За умови наявності "Картки харків'янина" користувач отримує знижку на покупку цього абонементу. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що "Картку харків'янина" тепер можна отримати у ЦНАПах. Для цього не потрібна попередня реєстрація. Достатньо прийти до Центру надання адміністративних послуг, вибрати послугу у терміналі, отримати талон і дотримуючись черги пройти до адміністратора. Далі телефоном вас проінформують про готовність карти. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися