Власники «Картки харків'янина» отримають ще одну знижку

До проекту приєднався ще один магазин

Новим партнером проєкту "Карта харків'янина" став магазин "Новобуд". Таким чином, власники X-card зможуть отримувати знижки на будівельні матеріали. Про це повідомляє видання Status Quo.

Зазначається, що за наявності "карти", харків'янам даватимуть знижку у 5% на продукцію двох торгових марок - Tigor і FRONT. За словами джерела, знижки поширюватимуться лише на деякі товари:

• сухі будівельні суміші;

• лакофарбову продукцію;

• ґрунтові засоби;

• допоміжну продукцію для утеплення.

Крім того, з недавніх пір власники "X-card" можуть отримувати знижки на паркування. Для цього необхідно підтвердити наявність картки через мобільний додаток. У ньому можна вибрати один із трьох абонементів — на 30, 60 або 90 днів.

Для довідки: "Карти харків'янина" є унікальним проєктом, який дозволяє городянам отримувати знижки на різні послуги, на продукти та товари у супермаркетах та аптеках, на проїзд у громадському транспорті тощо.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував, що після Нового року до проєкту "Карта харків'янина" приєдналася ще одна торговельна мережа, яка надає знижку 5% усім власникам цієї картки на непродовольчі товари. А на продовольчі товари діятиме знижка у 3%.

Також видання "Коментарі. Харків" повідомляло, що власники "Карти харків'янина" зможуть безплатно відвідувати абсолютно всі виставки до 23 січня, що відбуваються в історичному музеї імені М. Ф. Сумцова. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися