"Верх цинізму", - відомий мільйонер про Миколу Харківського на судовому засіданні

Юрій Сапронов прокоментував судове засідання над Миколою Харківським

У Харкові 19 січня, проходило судове засідання, під час якого вирішувалося питання щодо продовження терміну утримання Миколи Харківського, учасника смертельної ДТП, під вартою. Суд задовольнив позов прокуратури та арешт Харківського без права вийти під заставу на 60 діб – до 19 березня. Харківський бізнесмен прокоментував судовий розгляд.

"Відбувся суд, який мав по суті розглядати справу. Але в нас в Україні настільки криворуке правосуддя та судова система, що абетку потрібно все одно голосно доводити. Неповнолітнього, виявляється, можуть судити у Червонозаводському суді м. Харкова лише два судді. Одна, Тетяна Янцовська, тиждень тому (чому не два місяці тому) заявила самовідвід... Особисто я, чесно, "купився", подумав - мамадорога, совість є у судді! Це ж саме вона дала цьому відморозку за стрілянину в обличчя харків'янці в магазині лише умовний термін і "три копійки" компенсацію потерпілій. А ні. Таки це "комбінація". Через кілька днів на лікарняну або у відпустку, я вже не пам'ятаю))), пішов другий суддя. Все. Пі***ц! Нема кому судити", - Написав Юрій.

Нагадаємо, спочатку справу мала вести Тетяна Янцовська, яка раніше судила Миколая і тоді хлопець відбувся легким умовним терміном, проте жінка взяла самовідвід. Подробиці розповіли у Червонозаводському районному суді Харкова. Після відведення Тетяни до справи прикріпили нову суддю Юлію Сіренко, проте вона захворіла.

"Підліток поводився зухвало і сьогодні, його адвокат... Промовчу, скажуть - тисну. Скажу тільки, якби я був його адвокатом (ну ось якось мене б змусили) я б збожеволів або став заїкою після "моєї захисної" промови". Ну та гаразд, Бог їй суддя. Карму не поправити, на те вона і карма - МАТИ, Що Карає. Сьогодні з'ясувалося, що виявляється швидкість 180 була "випробувана" Миколою Харківським для перевірки технічних можливостей автомобіля. А підозрюваний злочинець чітко сказав дітям убитого їм Ігоря Носова з самовдоволеною усмішкою - "Бухим їздити не треба..." і своєму адвокату - "Не треба перед ними вибачатися!" Верх цинізму.Такі не перевиховуються, 8 років мало, тут треба довічне і на уранові рудники.Є наша СПІЛЬНА маленька перемога - суд продовжив ув'язнення ще на 60 діб.Працюємо далі, всі разом.Чекаємо одужання суддів та закінчення їх відпусток у Червонозаводському суді м. Харкова", - підсумував Юрій.

Нагадаємо, увечері 26 жовтня суспільство   потрясло звістку   про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох із тяжкими травмами доставляли до лікарні. За кермом автомобіля був 16-річний Микола Харківський, що вже підтвердила експертиза.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися