Товариство Червоного Хреста планує фінансувати ремонт житла харків'ян: подробиці

У мерії обговорили необхідну допомогу для харків'ян

У вівторок, 27 вересня, міський голова Харкова Ігор Терехов провів зустріч із представниками Товариства Червоного Хреста України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Мер Харкова повідомив представників Червоного Хреста, що російській військові цілеспрямовано знищують інфраструктуру міста. За його словами, головне завдання полягає у забезпеченні комфортного побуту людей  в опалювальному сезоні 2022-23 років.

Очільник міста Ігор Терехов наголосив, що міська влада зіштовхнеться із серйозними викликами у осінньо-зимовий період. “Основа основ – це опалення. Тому, враховуючи вашу гуманітарну місію, я звертатимуся до вас із проханням про допомогу”, - підкреслив міський голова.

Представники Товариства Червоного Хреста повідомили про готовність розглянути питання надання фінансової допомоги чотирьом тисячам домогосподарств, які постраждали від обстрілів. Кошти підуть на ремонт, встановлення вікон та оплату інших робіт. Також Товариство тісно співпрацює із КП "Харківські теплові мережі". А роботу з надання допомоги Харкову буде продовжено.

Очільник міста подякував Товариству Червоного Хреста за допомогу мешканцям Харкова та Харківської області під час війни. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що завдяки відсутності ворожих обстрілів Харкова комунальні служби посилили інтенсивність виконання відновлювальних робіт у житловому фонді міста. Спеціалісти оперативно усувають дефекти та облаштовують території. У Харківській міській раді повідомили, що запускати тепло у будинки харків'ян планують почати 15 жовтня.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися