На Харківщині розпочали виплачувати пенсії за жовтень: подробиці

У Пенсійному фонді України повідомили про завершення виплати пенсій за вересень

Пенсійні виплати за минулий місяць завершили у всіх регіонах України, у тому числі на звільнених від російських військових населених пунктах Харківщини. Про це інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на повідомлення пресслужби Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. 

У відомстві зазначити, що наразі вже виготовлено відомості за жовтень. “Згідно із затвердженим графіком цей процес планується розпочати вже сьогодні, 3 жовтня”, - йдеться у повідомленні відомства.

У Мінреінтеграції зазначили, що на пенсійні виплати жителям деокупованих територій Харківської області  було спрямовано 3,7 млрд грн. У Балаклійському, Шевченківському районах та місті Ізюм виплати відбувалися до 30 вересня. 

Із жовтня технічна можливість пенсійних виплат з’явилася ще у 18 населених пунктах Ізюмського та Чугуївського районів. Сервісні центри ГУ Пенсійного фонду України відновили свою діяльність у семи населених пунктах. Найближчим часом відновить роботу сервісний центр у м. Дергачі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 13 вересня жителі Балаклії на Харківщині вперше почали отримувати пенсійні виплати. Укрпошта, Ізюмська районна військова адміністрація та Балаклійська міська рада вперше після звільнення спільно організували видачу пенсій для мешканців міста Балаклія. Пенсіонери отримали виплати за травень, липень та вересень.

А в Харківській міській раді розповіли, як отримати соцдопомогу харків'янам пенсійного віку без права на пенсію. Також повідомлялося, як розраховують розмір фінансової допомоги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися