Uber возитиме харківських медиків та соцпрацівників безкоштовно

Медичні та соціальні працівники Харкова отримали 5 тис. поїздок безкоштовно

Компанія Uber надала для медичних та соціальних працівників міста Харкова 250 промокодів, кожен на 20 поїздок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

За словами директора Департаменту інфраструктури Івана Кузнєцова, харківські медичні та соцпрацівники отримають 5 тис. поїздок безкоштовно.

У компанії Uber уточнили, що, відповідно до промокоду, одна поїздка коштує 150 грн. Якщо вартість поїздки більша за вказану суму, решту знімуть з платіжної картки споживача послуги, а якщо менше - різниця не повертається.

Варто звернути увагу на те, що промокод діятиме тільки на тому телефоні, на якому його вперше було введено. У компанії підкреслили, що при неправильному введенні промокоду його анулюють, тож просять користувачів уважно вносити свої дані.

“Термін дії акції - до 21 листопада. У разі невикористання всіх промокодів до кінця зазначеного терміну їх дія буде продовжена”, - йдеться у повідомленні Харківської міської ради.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що турецький фонд International Blue Crescent (Міжнародний фонд "Блакитний місяць") готовий передати до Харкова речі, миючі засоби та засоби особистої гігієни, продукти тощо. Крім того, є компанія, яка виготовляє композитні будматеріали, і їх можна використовувати для будівництва одно- чи двоповерхових будинків. Матеріали не бояться холоду, спеки та дозволяють монтувати будівлі протягом кількох днів. Також Харкову готові надати фінансову допомогу на відновлення частини зруйнованих лікарень, шкіл та дитячих садків.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися