У Харкові знову вийде на маршрут тролейбус №40

Тролейбусний маршрут поновить роботу у среду, 5 жовтня

Тролейбусний маршрут №40, який курсує від пр. Перемоги до парку ім. Горького, поновить роботу у середу, 5 жовтня.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті інфраструктури зазначили, що маршрут відкривають у зв’язку із закінченням ремонту контактних та кабельних мереж на вул. Сумській і вул. Дерев’янка. Також відновлення маршруту покращить транспортне обслуговування жителів Шевченківського району.  

 “Відзавтра тролейбус курсуватиме так:  розворотне коло "Пр. Перемоги" - пр. Перемоги - пр. Людвіга Свободи - вул. Ахсарова - вул. Дерев’янка - вул. Сумська - розворотне коло “Парк ім. Горького”, - повідомили у Харківській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що компанія Uber надала для медичних та соціальних працівників міста Харкова 250 промокодів, кожен на 20 поїздок.

За словами директора Департаменту інфраструктури Івана Кузнєцова, харківські медичні та соцпрацівники отримають 5 тис. поїздок безкоштовно. У компанії Uber уточнили, що, відповідно до промокоду, одна поїздка коштує 150 грн. Якщо вартість поїздки більша за вказану суму, решту знімуть з платіжної картки споживача послуги, а якщо менше - різниця не повертається

Варто звернути увагу на те, що промокод діятиме тільки на тому телефоні, на якому його вперше було введено. У компанії підкреслили, що при неправильному введенні промокоду його анулюють, тож просять користувачів уважно вносити свої дані.

У Харківській міській раді повідомили, що акція діятиме до 21 листопада. У разі невикористання всіх промокодів до кінця зазначеного терміну їх дія буде продовжена.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися