У Харкові замінили близько 143 км тепломереж

Спеціалісти комунального підприємства Харкова готують теплову мережу міста до опалювального сезону

У рамках підготовки до нового опалювального сезону у Харкові замінили близько 143 км тепломереж із запланованих 200 км. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”. 

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що у надскладних умовах воєнного часу працівникам підприємства вдалося замінити більше магістралей, ніж торік. За його словами, минулого року було перекладено близько 100 км магістральних трубопроводів. “Також підготовлено багато індивідуальних теплових пунктів. Я вважаю, що наші комунальні служби здійснили подвиг, за таких умов займаючись підготовкою міста до опалювального періоду”, - зазначив Ігор Терехов. 

Мер міста розповів, що до підготовки Харкова до опалювального періоду також долучилися волонтери та самі харків'яни. Він подякував їм за те, що разом із комунальниками вони розбирають завали, закривають контури будівель та беруть участь в інших відновлювальних роботах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові 50 будинків частково або повністю не підключать до опалення через масові пошкодження житлового фонду та інфраструктури міста. Як повідомили у КП "Харківські теплові мережі", станом на 18:00 6 жовтня, 25 таких об’єктів розташовані у Київському районі, 13 будинків – у Салтівському, два будинки – у Холодногірському, один будинок – у Слобідському та по три – у Шевченківському, Немишлянському та Основ’янському районах міста. Зважаючи на характер та обсяги пошкоджень, у деякі будинки тепло запускатимуть частково, втім низка будинків до опалення підключатися не буде.



Джерело: https://t.me/teploseti
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися