Жителі Немишлянського району отримали соцдопомогу на суму майже 12 млн грн

Соціальну допомогу отримали майже 5,5 тис. жителів району

Спеціалісти Управління соціального захисту населення адміністрації Немишлянського району профінансували всіх види державної соціальної допомоги за жовтень. Нарахування отримали 5 478 громадян на загальну суму майже 12 млн грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

До того ж напередодні опалювального періоду було призначено житлові субсидії 6 331 домогосподарству. Сума нарахувань склала майже 2,9 млн грн. А пільги на оплату житлово-комунальних послуг призначили 2 266 мешканцям на загальну суму  577,5 тис. грн.

Також триває робота щодо прийому внутрішньо переміщених осіб. Фінансову допомогу на загальну суму 12,6 млн грн призначено для понад 5 тис. громадян цієї категорії. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деокупованих населених пунктах Харківської області триває виплата жителям разової фінансової допомоги у розмірі 1200 грн.

Видача фінансової допомоги реалізується спільними зусиллями Мінреінтеграції, Товариства Червоного Хреста в Україні та “Укрпошти”.  За словами директора Департаменту соцзахисту населення Харківської ОВА Юрія Шпараги, жителям звільнених від окупантів територій така допомога виплачується за списками, які передають голови громад.

Керівник Харківської дирекції "Укрпошти" Юрій Савченко додав, що наразі на день проводиться приблизно тисяча виплат. За його словами, уже було здійснено понад 10 тисяч виплат по 1200 грн жителям звільнених від окупантів територій. Усього грошову допомогу отримають майже 200 тисяч осіб.

До того ж з 20 жовтня на звільнених територіях будуть виплачувати жителям разово 2200 грн.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися