Як отримати пенсію жителям Борової

У селищній раді розповіли про умови забезпечення жителів громади пенсійними виплатами

У четвер, 13 жовтня, у Боровій у тестовому режимі починає роботу пересувне відділення “Укрпошти”. У цьому відділення жителі громади можуть отримувати пенсії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

Про графік роботи відділення поки не повідомляється. Відомо, що початок роботи пересувного відділення о 12.00. Жителів прийматимуть у приміщенні Борівського відділення “Укрпошти” за адресою вул. Центральна, 2. Але час може змінюватися, оскільки залежить від ситуації в дорозі. 

“Пенсії видаватимуть у порядку живої черги пенсіонерам виключно особисто в руки. При собі необхідно мати паспорт, пенсійне посвідчення та ідентифікаційний код”, - розповіли в селищній раді. 

На місці чергуватиме патруль поліції. 

Це перший, пробний день діяльності такого відділення у деокупованій Боровій. Місцева влада повідомила, що якщо хтось не зможе отримати пенсію 13 жовтня, то держава виконає свої зобов‘язання перед пенсіонерами та всі пенсії обов‘язково будуть виплачені.

“Надалі буде розроблено чіткий графік роботи, а пересувні відділення згодом запрацюють також і в інших населених пунктах громади”, - розповіли у Борівській селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що після звільнення Борівської громади від російських окупантів триває процес обстеження і зачистки територій, розмінування. Також проводяться слідчі дії щодо злочинів російських військових, виявлення колаборантів, збір доказів щодо співпраці окремих осіб з окупантами тощо.

Місцева влада повідомила, що на території громади поки не відновили електропостачання, відсутній мобільний зв’язок. Вода у населені пункти подається за графіком по кілька годин на добу. А у деяких населених пунктах немає газу.



Джерело: https://t.me/borova_gromada
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися