В Ізюмі відновили електропостачання

У деокупованих населених пунктах відновлюють нормальні умови для життєдіяльності

Електропостачання в Ізюмі отримують близько 10 тисяч споживачів. Енергоживлення відновили також на Ізюмському хлібозаводі. Це дозволить забезпечити виробництво хліба для місцевих мешканців. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Харківської обласної військової адміністрації. 

Роботи з відновлення електропостачання абонентам продовжуватимуться впродовж двох тижнів і всі мешканці населеного пункту отримають електроенергію.

“Тривають роботи з підключення електрики на деокупованій Харківщині”, - розповів керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Очільник області зазначив, що практично повністю відновлено живлення у Балаклії – електроенергію отримують 15 000 споживачів. У Куп’янську світло вже є у 4 000 мешканців.

“Наші енергетики тримають свій фронт та працюють зараз по всій Україні. Нас не залякати російськими ракетами, бо ми будуємо, а не руйнуємо!”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у результаті ракетної атаки ворога по енергетичних об’єктах Харківщини 11 жовтня було знеструмлено більшу частину Харкова та області.

Наслідки обстрілів оперативно ліквідовували енергетики та фахівці ДСНС. Завдяки злагодженій роботі спеціалістів ремонтних бригад протягом доби електропостачання відновили у повному обсязі. Харків’яни мають і світло, і тепло.  Також частково відновили газопостачання понад 1100 споживачам Харківського, Ізюмського та Чугуївського районів. Також фахівці одночасно продовжують обстежувати газопроводи. Газорозподільча станція “Савинці” повернулася до роботи, а ГРС "Гракове" – розміновано силами ДСНС.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися