Як на Харківщині відновлюють критичну інфраструктуру

Російські війська обстріляли ракетами об'єкти критичної інфраструктури в Харківській та інших областях

У результаті ракетної атаки ворога по енергетичних об’єктах Харківщини 11 жовтня було знеструмлено більшу частину Харкова та області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Наслідки обстрілів оперативно ліквідовували енергетики і фахівці ДСНС. Завдяки злагодженій роботі спеціалістів ремонтних бригад протягом доби електропостачання відновили у повному обсязі. Харків’яни мають і світло, і тепло. 

Також частково відновили газопостачання понад 1100 споживачам Харківського, Ізюмського та Чугуївського районів. Також фахівці одночасно продовжують обстежувати газопроводи. Газорозподільча станція “Савинці” повернулася до роботи, а ГРС "Гракове" – розміновано силами ДСНС.

Силами фахівців АТ “Харківобленерго” продовжуються роботи з обстеження деокупованих населених пунктів Харківської області. Приміром, у Куп’янську вже відновлено надання послуг для 2 тисяч абонентів.

А на території Ізюма розпочали ремонт пошкоджених споруд об’єктів водопостачання. Відновлено централізоване водопостачання у селищі Нафтовиків поблизу міста Балаклія.

Тривають роботи також на дорогах - бригади служби автомобільних доріг на Харківщині вже розчистили від наслідків бойових дій понад 400 км автомобільних шляхів. 

Працювали спеціалісти в Ізюмі й на 5 автошляхах області: Київ – Харків – Довжанський, Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка, Чугуїв – Мілове, Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка, Дергачі – Козача Лопань.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у середу, 12 жовтня, бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу “Харківводопостачання” КП “Харківводоканал” ліквідували 14 пошкоджень на водоводах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися