У Харкові стартував опалювальний сезон: кому дали тепло

Житловий фонд будуть підключати до опалення при відповідних погодних умовах

У лікувальні заклади міста Харкова 15 жовтня дали тепло. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Харківський міський голова Ігор Терехов зазначив, що у житлових будинках опалення включать, коли будуть відповідні погодні умови. 

“Я вдячний нашим комунальним підприємствам “Харківські теплові мережі”, “Харківводоканал” за те, що дуже ретельно підготувалися до опалювального сезону”, - зазначив мер Харкова.

Він розповів, що комунальним ремонтним бригадам вдалося перекласти майже 200 км магістральних трубопроводів та підготувати котельні. 

При цьому Ігор Терехов наголосив, що цей опалювальний сезон буде дуже складним, і це не залежить від місцевої влади. 

Очільник Харкова зауважив, що російський агресор цілеспрямовано розбиває інфраструктуру. “Ми робитимемо все можливе і часом неможливе, щоб його пройти, щоб у людей у   будинках було тепло. У нас є газ, необхідні обсяги закуплені”, - наголосив Ігор Терехов. 

Також голова міста подякував харків'янам, які економно витрачають електроенергію.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що опалення на території Харківщини буде вмикатися з урахуванням погодних умов. Це визначено чинним законодавством, наголосив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

За його словами, рішення про початок опалювального сезону буде ухвалено після того, як протягом щонайменше 3 днів середньодобова температура повітря складатиме +8° С, або нижче. Також обов'язково буде забезпечено опалення в закладах соціальної сфери, де проживають тимчасово переміщені особи.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися