Багатодітні сім'ї зі Слобідського району отримали планшети

Гаджети отримали багатодітні родини, у яких навчається понад троє дітей

У Слобідському районі Харкова 16 багатодітних сімей, у яких навчається троє та більше дітей, отримали комп’ютерні планшети. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Пристрої сім'ям передали директор Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Власенко та голова Адміністрації Слобідського району В’ячеслав Ільєнко. Вони також побажали дітям успіхів у навчанні. Разом з ноутбуками родинам передали продуктові набори та м’які іграшки.

У міській раді нагадали, що планшети були отримані в рамках реалізації спільного проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Асоціації міст України. Вони допомагають органам місцевого самоврядування забезпечувати в громадах необхідний захист та підтримку сімей з дітьми, які постраждали внаслідок воєнних дій.

Загалом такими пристроями планують забезпечити 173 багатодітні родини з Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що перші 30 багатодітних сімей міста, в яких навчається троє та більше дітей, отримали планшети від міського голови Харкова Ігоря Терехова. Мер зауважив, що в сучасних реаліях, коли через війну діти змушені навчатися дистанційно, такі ґаджети є незамінними помічниками.

"Цей навчальний рік ми розпочали в режимі онлайн, і скільки триватиме дистанційне навчання – ми поки що не знаємо. Я розумію, що не всі сім'ї можуть дозволити собі ґаджети. Але дітям треба вчитися. Тому ми сьогодні зібралися, щоби вручити планшети. Я вам дуже вдячний за те, що ви виховуєте наших дітей, за те, що ви куєте майбутнє Харкова", - звернувся до батьків Ігор Терехов.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися